Ahad, 23 Februari 2020
 
  • Kemaskini Terakhir: 19 Februari 2020
 
lain
faq2 seperator hubungi2 seperator maklumbalas2 seperator peta2
Soalan Lazim Hubungi Kami Maklumbalas Peta Laman

DYMM Paduka Seri Sultan Perak Berangkat Ke MajliSesi Penyampaian Sijil Penghargaan Prestasi Cemerlang Jabatan-Jabatan Negeri Perak

Sesi penyampaian sijil kepada semua jabatan dan agensi yang telah mencapai prestasi cemerlang (100%).

IPOH, 6 FEBRUARI 2020 – YBrs. Timbalan Setiausaha Kerajaan (Pengurusan) Negeri Perak telah menyempurnakan sesi penyampaian sijil kepada semua jabatan dan agensi yang telah mencapai prestasi cemerlang (100%) bagi tahun 2019 yang melibatkan isu-isu pengurusan bagi jabatan-jabatan negeri.

Isu-isu pengurusan yang diambil kira adalah Pelaksanaan Majlis Bersama Jabatan (MBJ), Penyediaan MyPortfolio, Pelaksanaan Tujuh (7) Hari Berkursus, Penyelesaian Aduan Awam dan Pematuhan Terhadap Kriteria Sistem Pemantauan Laman Web dan Servis Kerajaan (SPLaSK).

Sesi penyampaian sijil ini diadakan bersempena Mesyuarat Pemantauan Isu-Isu Pengurusan Di Bawah YB Setiausaha Kerajaan Negeri Perak yang diadakan secara berkala setiap tahun melibatkan 71 jabatan termasuk jabatan negeri, Pejabat Daerah dan Tanah (PDT), Pihak Berkuasa Tempatan(PBT) dan Badan Berkanun Negeri.

DYMM Paduka Seri Sultan Perak Berangkat Ke MajliSesi Penyampaian Sijil Penghargaan Prestasi Cemerlang Jabatan-Jabatan Negeri Perak Antara jabatan yang menerima sijil penghargaan bagi tahun 2019.
DYMM Paduka Seri Sultan Perak Berangkat Ke MajliSesi Penyampaian Sijil Penghargaan Prestasi Cemerlang Jabatan-Jabatan Negeri Perak Antara jabatan yang menerima sijil penghargaan.

Sumber : Korporat, SUK Perak.